مسئول دفتر فني مجموعه فرهنگي تاريخي کاخ گلستان در مراسم گشايش اين نمايشگاه، ضمن معرفي بناي ارزشمند و تاريخي کاخ گلستان افزود: حکيم عمر خيام نيشابوري نه تنها در زمينه رباعيات و شعر صاحب تفکر و انديشه بود بلکه در زمينه اخترشناسي و ساير علوم همانند ساير انديشمندان ايراني در چند رشته به صورت هم زمان داراي تخصص بود.
جبار آوج با بيان اينکه امسال کاخ گلستان به نوعي با عمر خيام عجين بود تصريح کرد: تقويم جلالي، 18 ارديبهشت ماه، هم زمان با هفته ميراث فرهنگي در اين مجموعه به ميراث ملي افزوده شد.
وي قدمت تاريخي و وجود آثار هنري نفيس موجود در کاخ گلستان را بيانگر ذوق هنري هنرمندان ايراني دوره قاجار دانست و با اشاره به ارتباط دولت ايران در زمان قاجار با دولتهاي ساير کشورها اظهار داشت: اين تبادل و ارتباطات به گسترش داد و ستدهاي فرهنگي و هنري منجر شد.
اين مقام مسئول در کاخ گلستان با اشاره به آثار هنري ايراني موجود در کاخ گلستان بيان داشت: مجموعه فرهنگي تاريخي کاخ گلستان، علاوه بر آثار هنري ايراني حامل هنر و فرهنگ ساير کشورها به ويژه فرهنگ و هنر قرن 18 و 19 اروپا نيز است.
مسئول دفتر فني مجموعه فرهنگي تاريخي کاخ گلستان؛ همچنين مجموعه بناهاي تاريخي وارزشمند کاخ گلستان را داراي گنجينه نفيس و ارزشمند اسناد تصويري و نسخ خطي نيز دانست.
آوج از ايجاد شبکه جذب مخاطب و مخاطبپذيري در راستاي معرفي هر چه بيشتر اين مجموعه با اعمال مديريت مجموعه فرهنگي تاريخي کاخ گلستان خبر داد.
اين کارشناس، فراهم کردن زمينه ثبت جهاني کاخ گلستان به منظور معرفي شايسته اين مجموعه به ايران و جهان را يکي ديگر از اهداف بلندمدت مديريت مجموعه فرهنگي تاريخي کاخ گلستان عنوان کرد و گفت: متاسفانه کاخ گلستان به عنوان نگين شهر تهران در پشت لايهاي از گردو غبار فراموشي به سر ميبرد./118
انتهای پیام/